Your address will show here +12 34 56 78

Arrangementer

Kommende arrangementer

Instruktørkursus i "Klar til barn" september 2018

Kurset finder sted i Galleri Emmaus i Haslev d. 27.-28. september 2018. Begge dage fra kl. 9-16. Det er målrettet til fagpersoner fra kommuner, der allerede har implementeret ”Klar til barn”, og som enten gerne vil uddannes til at kunne undervise i ”Klar til barn” eller gerne vil have opfrisket deres instruktørkursus. Undervisningen vil veksle mellem oplæg, diskussion og forskellige praktiske øvelser.

 

Deltagerprisen er 5.500,- og der vil forelægge et detaljeret kursusprogram ultimo august.

 

Er du enten selv fagperson eller leder for fagpersoner, for hvem det kunne være relevant at blive uddannet til ”Klar til barn”-instruktør, så kontakt Else Guldager på eg@god-barndom.dk for tilmelding eller yderligere information.

 

Mere info om "Klar til barn"

Forældreundervisningskonceptet ”Klar til barn” blev første gang lanceret i 2005. Siden er det blevet revideret og relanceret for Socialstyrelsen i 2011. 15-18 kommuner tilbyder i dag kurset til kommende og nye forældre. Og siden kursets begyndelse har God Barndom og Sundhedsplejersken.dk uddannet fagpersoner i at forberede nye forældre til forældrerollen efter konceptet. Du kan læse mere om konceptet på Socialstyrelses hjemmeside.

 

 

Afsluttede arrangementer

Konferencen "Forældrekurser - Viden, erfaringer og udfordringer"

Den 29. oktober 2015 afholdte initiativtagerne bag God Barndom en konference med titlen "Forældrekurser - Viden, erfaringer og udfordringer". Konferencen blev holdt hos Sundhedsstyrelsen og ca. 50 jordemødre, sundhedsplejersker, projektledere og ledere fra de kommunale sundhedstjenester deltog.

 

Konferencedokumenter

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.